Gebe Okulu eğitimleri devam ediyor!

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği'nde Gebe Okulu projesi ile alanında uzman doktorlar, doğum korkusunun azaltılması, bilinçli bebek bakımı, sağlıklı bebek yetiştirilmesi gibi konularda katılımcılara aydınlatıcı bilgiler veriyor

01 Haziran 2022 - 10:48

Kadıköy Belediyesi, gebelik sürecini, doğum sonrasını ve bebek bakımını bilimsel bilgiler ışığında anlatmak amacıyla 2012 yılında Gebe Okulu projesini hayata geçirdi. Proje ile katılımcıların doğum ile ilgili önyargılarının ve korkularının azaltılması, anne adaylarının bebek bakımı konusunda bilinçlendirilmesi ve sağlıklı bebeklerin yetiştirilmesi hedefleniyor.

“EĞİTİM 6-10 HAZİRANDA”

Eğitim, Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nde 6-10 Haziran tarihleri arasında verilecek. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Nilgün Tandoğan, “Hamilelikte Sağlık ve Doğum - Doğum Sonrası Kadın Sağlığı”, Diyetisyen Figen Fişekçi Üvez, “Hamilelik ile Emzirme Dönemi Sağlıklı Beslenme ve Anne Sütü”, Doktor Demet Özkan, “Yenidoğan Bebek (0-31 gün), Bebek (31+gün) Sağlığı, Bakımı ve Beslenmesi – Bebek ve Çocuklarda Acil Durumlar”, Psikiyatrist Osman Ağa Önal da “Hamilelik Sürecinde Psikolojik Değişimler – Doğum Sonrası Depresyon ile Birlikte Baş Etme – Ebeveynlik Rolü ve İletişim” konularında  yol gösterici bilgiler paylaşacak.

“BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN”

Gebe olanların katılabileceği ve ücretsiz olarak verilen eğitim hakkında bilgi almak ve eğitime başvuru yapmak için  (0216) 348 40 27 - (0216) 418 88 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


ARŞİV