"Bağışlarla daha fazla insanımız hizmet görür"

Eski milletvekili Ömer Necati Cengiz ve eşi Ferhunde Cengiz, Kadıköy belediyesi Momografi ve Kadın Sağlığı Merkezi’ne ultrason cihazı bağışladı. Ömer Necate Cengiz, bağışların bu tür kurumları güçlendireceğini söyledi.

25 Mayıs 2023 - 22:18

Kadıköy Belediyesi Momografi ve Kadın Sağlığı Merkezi, bağış ile yeni ultrason cihazına kavuştu. Cihaz, 17. Dönem İstanbul Milletvekili Ömer Necati Cengiz ve eşi Ferhunde Cengiz tarafından düzenlenen törenle Kadıköylülerin hizmetine sunuldu. Törene, Ömer Necati Cengiz, Ferhunde Cengiz, Kadıköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Oltulu, Kadıköy Belediyesi Meclis üyesi Süleyman Şahin ve ve merkezin birim sorumluları katıldı.  

“BU TÜR KURUMLAR BAĞIŞLARLA GÜÇLENİR”

Hastalıkların erken tanı ile önlenebileceğini söyleyen Ömer Necati Cengiz, “Bu kurumlar bu tip bağışlarla güçlenir, daha fazla insanımız hizmet görür. Böylece erken tanı ile bu merkezler sayesinde hastalıklar önlenebilir” dedi. Cengiz, “Kadınlarımız kontrollerini yaptırsınlar sağlıklı bir şekilde yaşasınlar ve mutlu olsunlar” dedi.

OLTULU’DAN BAĞIŞÇI ÇİFTE TEŞEKKÜR

Başkan Yardımcısı Mustafa Oltulu ise, ultrason cihazını bağışlayan Cengiz çiftine teşekkür ederek, “Kadıköy Belediyesi, vatandaşları ile sosyal dayanışma ve eşgüdümlü çalışmaların en güzel örneğini Kadıköy’de yaşatmaktadır’’ dedi.

Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Şahin de bağışçılara teşekkür ederek cihazın Kadıköylülere hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 


ARŞİV