Avrupa Hareketlilik Haftası’na özel bisiklet turu

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenecek “Şehir Senin, Pedal Çevir” etkinliğinde bisikletliler 27 Eylül’de Kadıköy’de buluşacak

24 Eylül 2026 - 14:09

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kadıköy Belediyesi ve Almanya Federal Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu iş birliğiyle düzenlenen “Şehir Senin, Pedal Çevir” bisiklet turu, 27 Eylül Pazar günü Kadıköy’de gerçekleştirilecek.

Kalamış Atatürk Parkı’ndan saat 10.00’da start alacak 10 kilometrelik turun açılışını, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı ile Almanya Başkonsolosu Dr. Regine Grienberger birlikte yapacak. Her yaştan katılımcıya açık olan etkinlikte bisikletçiler, sürdürülebilir ulaşım ve sağlıklı yaşam için pedal çevirecek.

10 KİLOMETRELİK KEYİFLİ PARKUR

Kalamış Atatürk Parkı’ndan başlayacak olan turda bisikletliler; sahil şeridinden ilerleyerek Ahmet Mithat Efendi Caddesi’ne çıkacak. Çetin Emeç Bulvarı üzerinden rotasına devam edecek olan katılımcılar, Bostancı’ya gelmeden Oramiral Celal Eyicioğlu Sokak üzerinden Bağdat Caddesi’ne bağlanacak ve turu başlangıç noktası olan Kalamış Atatürk Parkı’nda tamamlayacak.



 


ARŞİV