Yıldızların Altında Sinema Keyfi sona erdi

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali’nin bir parçası olarak Sinematek / Sinema Evi’nin açık havada film gösterimleri yaptığı Yıldızlar Altında Sinema dün akşamki gösterimle sona erdi

29 Ağustos 2022 - 12:31

1 Temmuz’da Nazan Öncel konseriyle Kalamış Atatürk Parkı'nda başlayan Kalamış Yaz Festivali, ağustos ayında da çeşitli konser ve açık hava film gösterilerine ev sahipliği yaptı. Vertigo ve Batı Yakası’nın Hikayesi (West Side Story) filmleriyle sezonu kapatan Yıldızlar Altında Sinema gösterimlerine ilgi son günlerinde de yoğun bir şekilde devam etti. Biz de bir akşam film gösterimine gittik ve izleyicilerin fikirlerini aldık.

“HER FİLME GELİYORUM”

Festival başladığından beri her filme geldiğini söyleyen Beyza Kılıç “Etkinlik çok güzel, çok beğendim. Film gösterimleri biraz daha fazla ve daha ilgi çekici olsa çok daha güzel olurdu. Sadece festival sponsorlarını biraz az buldum.” dedi.

“BURASI İLAÇ GİBİ GELDİ”

Saniye Öner ise “Geçen yıldan beri konser ve özellikle film etkinliklerine geliyoruz. Açık hava sinemasını zaten severim, bu atmosferde de izliyor olmak oldukça keyifli çünkü hep kapalı salonlara ve bilgisayar ekranlarına hapsolduk, burası ilaç gibi geldi. Buradaki filmlerden hiç izlemediğim filmler de oluyor, daha önce izleyip ‘keşke bir daha izleyebilseydim’ dediğim filmleri izleme imkanı da buluyorum. Bu yüzden çok memnunum.” diye konuştu

KONSERLER 30 AĞUSTOS’TA BİTİYOR

Brazil – electro müziğinin efsane grubu Zuco 103, 15 yıl aradan sonra İstanbullu müzikseverlerle bu akşam (29 Ağustos) Kalamış Yaz Festivali’nde buluşacak. Festival, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlenecek sürpriz bir konserle kapanışını yapacak.


ARŞİV