Tropikal Duyumlar

Nur Arıoğul'un Tropikal Duyumlar sergisi Caddebostan Kültür Merkezi'nde açıldı

09 Aralık 2023 - 12:38

Nur Arıoğul resim sergisi 9 Aralık Cumartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi 4. katta açıldı. Sergide doğa temalı yağlıboya, akrilik ve linol baskı çalışmaları yer alıyor.

Birçok karmaya katılan ve üç kişisel sergi açan Nur Arıoğul’un son sergisi Tropikal Duyumlar, izleyiciyi doğaya sokuyor, uzak kaldığımız coğrafyalarda gezdiriyor.

Mahir Güven, Şenol Yorozlu ve Mehmet Güleryüz gibi ustaların öğrencisi olan Nur Arıoğul, birçok karma ve kişisel sergiye katıldı. Yüksek baskı çalışmalarına da devam eden Arıoğul, halen İstanbul Bostancı’da kendi atölyesinde resim ve linol baskı çalışmalarını sürdürüyor. Arıoğul’un  İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde sergilenen eserlerinin yanı sıra, Adalar İnisiyatifi Kamusal Alan Büyükada’daki 32 sanatçının yer aldığı etkinlik kapsamında Tropikal Duyumlar sergisinin devamı olan 9 eseri Büyükada Tiara’s Restoran’da sergileniyor.

Caddebostan Kültür Merkezinde 33 büyük resim ve 13 linol baskının sergilendiği “Tropikal Duyumlar” 27 Aralık’a kadar görülebilir.

 


ARŞİV