Tek kişilik gösteriler başlıyor!

1. Kadıköy Tek kişilik Gösteri Günleri, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde başlıyor! Ali İhsan Varol, Levent Üzümcü, Sumru Yavrucuk ve Nihat Sırdar tek kişilik gösterileriyle Kadıköylülerle buluşacak

06 Ekim 2016 - 14:15
Sivri Sinek
Nihat Sırdar’ın radyo programlarında sesini duymaya alışkın olduğumuz “Sivri Sinek” karakteri bu defa tek kişilik gösteride hayat buluyor. Sırdar’ın bu zamana dek karşılaştığı ilginç diyaloglar ve anılardan oluşan oyunda mizah ve müzikal iç içe sunuluyor. (KHEM – 16 Ekim Pazar 19.00) 
 
Etimolojik Cahil Cesareti
Ali İhsan Varol tarafından ‘Çok Kelimeli İddiasız Gösteri’ sloganıyla çıkış yapan Etimolojik Cahil Cesareti, tek kişilik bir stand – up gösterisi. Varol, yanına aldığı kelimelerle birlikte bu sefer düşünmenin yanı sıra güldürmeyi de amaçlıyor. (KHEM – 13 Ekim Perşembe 20.30)

Shirley
Günlük hayatının sıkıcılığı içinde kaybolmuş ve birçok kadın gibi artık hayallerini bile unutmuş olan Shirley Valentine’nin öyküsü... Komik ve eğlenceli bir kendini keşfediş hikâyesi olan ‘Shirley’, başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk’un yorumuyla hayat buluyor. Tiyatro literatürünün en başarılı kadın oyunları arasında anılan ve dünyanın pek çok ülkesinde sahnelenen oyun, yaz turnesinin ardından İstanbul prömiyeriyle şehre inecek... (KHEM – 15 Ekim Cumartesi 20.30)
 
Anlatılan Senin Hikâyendir
Cengiz Toraman’nın yazıp yönettiği ve Levent Üzümcü’nün oynadığı müzikli gösteri “Anlatılan Senin Hikâyendir” oyunu,  aslında hepimizin hikâyesini anlatıyor. Mübadelede sevgilisini Yunanistan’a uğurlamak zorunda kalan Ege’li Mehmet’i, Köyünün doğal güzelliği için altın madenine karşı mücadele eden Çamlık köyündeki köylüleri ve daha nicelerimizi gözler önüne serecek. Anlatılan Senin Hikâyendir oyunu 14 Ekim Cuma 20.30’da izleyici ile buluşuyor.  (KHEM – 14 Ekim Cuma 20.30)

ARŞİV