Öncel, Alan'a iniyor

Türkçe pop müzik sahnesinin kendine özgü ve zamanın ötesinde ismi Nazan Öncel’in heyecan uyandıran son albümü “Kara Plak”ın lansman konseri Alan Kadıköy’de yapılacak

31 Ocak 2024 - 20:32

Kendine özgü tarzı ve şarkı sözü yazarlığındaki üstün yeteneğinin yanı sıra benzersiz sesi ve derin sanat anlayışı ile Türk pop müziğine damga vuran eserlere imza atan  Nazan Öncel, beş yıllık bir aranın ardından yayınladığı 13. stüdyo albümü “Kara Plak/Geceye Bir Şarkı”yı tamamladı.  Albümün lansman konseri 9 Şubat Cuma akşamı Alan Kadıköy’de yapılacak.

Her sahnesinde dinleyicileriyle duygusal bir köprü kurarak onları derin bir müzikal yolculuğa davet eden Türkiye müzik sahnesinin ikonik seslerinden Öncel, müzik kariyerinde yarım asrı geride bırakan bir isim, “Gitme Kal bu Şehirde”, “Geceler Kara Tren”, “Erkekler de Yanar”, “Gidelim Buralardan” gibi kültleşmiş eserleriyle dinleyicilerde etkileyici ve unutulmaz izler bırakmayı başardı. Şarkılarında genellikle aşk, sevgi, umut ve yaşamın derinliklerine dair derin duyguları işleyen sanatçı, sözlerindeki derin anlam ve samimiyetle dinleyicilerine dokunuyor. 2018 yılında yayınladığı “Durum Şarkıları” albümünden sonra beş yıl süren müzikal sessizliğini “Kara Plak (Geceye Bir Şarkı)” ile bozan Öncel, müziğe olan bağlılığını ve yenilikçi yaklaşımını son albümüyle bir kez daha kanıtlıyor. Albümde, Erman Arda ve Janti Hamit düzenlemesiyle “Esme, Kara Plak, Gurur Çıkmazı, Cihangir’deyim Gel, Aslanım, Amacın Ne, Anne Ben İnsan Oldum, Köprü Altı, İki Aylak, İmdat” isimli 10 şarkı yer alıyor.


ARŞİV