Müzik icracıları yarışıyor

Kadıköy Kültür ve Sanat Etkinlikleri Derneği’nin (Küsader) organize ettiği “Türk Müziği Beste Yarışması” finali, 8 Mayıs Cuma Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak

30 Nisan 2015 - 11:54
Kadıköy Kültür ve Sanat Etkinlikleri Derneği’nin (Küsader) organize ettiği “Türk Müziği Beste Yarışması” finali, 8 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak.
6 Haziran 2014’de Yeldeğirmeni’nde kurulan dernek bünyesinde Türk halk müziği, Türk sanat müziği, Türk pop müziği, güzel sanatlar, halk oyunları, tiyatro, satranç, modern dans gibi branşlar yer alıyor. Küsader Başkanı Tezcan Feyyaz Günday, yarışma final etkinliğiyle ilgili şunları söyledi: “Ekim 2014 itibariyle toplanan eserler arasından bilirkişi heyeti tarafından seçilen 22 eser finale kaldı. Bu eserler yarışmamızda yer alacak jürimizce ilk beş seçilerek neticelendirilecek.  İlk 5 eser plaket ve ödüllerle şereflendirilecek. Diğer katılımcılara da katılım belgesi mansiyonu vereceğiz. Katılımı sağlayan izleyici kitlesi de en iyi solisti seçerek geceye farklı bir renk katacak.” 

ARŞİV