Red Bull’un İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB Kültür AŞ ve Sneaks Up iş birliğiyle gerçekleştirdiği Red Bull Dance Your Style’da büyük final heyecanı İstanbul Müze Gazhane’de yaşandı. 5 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen finalde, 15 Haziran’da İzmir, 22 Haziran’da Ankara ve 29 Haziran’da İstanbul elemelerini geçen 16 yarışmacı kıyasıya mücadele etti.
Sokak dansının özgür ruhunu, enerjisini ve sürprizlerle dolu anlarını sahneye taşıyan Red Bull Dance Your Style için dans tutkunları 18:00 itibarıyla etkinlik alanını doldurmaya başladı. 20:00’de başlayan final mücadelesinde yarışmacılar, rakipleriyle 2 roundluk performans sergiledi. Bir üst tura geçen yarışmacılar, izleyicilerin oylarıyla belirlendi.
“GURUR VERİCİ BİR DURUM”
Son ikiye kalan Koray Khoru Kemal Alp Ermiş, final etabında 3 roundluk performans sergiledi.11 Ekim’de Los Angeles’ta gerçekleşecek Red Bull Dance Your Style Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan dansçı Kemal Alp Ermiş oldu.
Şampiyon dansçı Ermiş, “Şu an hem çok yorgun hem de çok heyecanlıyım. Los Angeles gibi önemli bir yerde ülkemi temsil edeceğim. Benim için çok gurur verici bir durum. Bu güzel organizasyon için Red Bull ailesine ve yarışmacı arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.