‘Mücadelede Kadın' sergisine destek çağrısı

Redfotoğraf grubu, 8 Mart 2011'de “Mücadelede Kadın” konulu bir fotoğraf sergisi düzenlemek üzere çalışmalarına başladı.

08 Şubat 2011 - 16:33

Redfotoğraf grubu, 8 Mart 2011'de “Mücadelede Kadın” konulu bir fotoğraf sergisi düzenlemek üzere çalışmalarına başladı. Daha önce 1 Mayıs ve kentsel dönüşüm üzerine düzenlediği fotoğraf sergileriyle toplumsal muhalefetin belleğine katkıda bulunan Redfotoğraf sanatçıları, “Mücadelede Kadın” sergisine fotoğraf sanatçılarının katılımı için çağrı yapıyor.
Gruptakiler, tüm demokratik kurum ve kişilere de sergiyi desteklemeleri için çağrıda bulunuyor. “Mücadelede Kadın” konulu sergi için destek vermek isteyenler, sergi çalışmalarından katalog yapılmasına, sergilenecek fotoğrafların dijital baskılarının yapılmasından, sergiye katılanlara verilecek plaketlerin veya sertifikaların yapılmasına, açılış ikramına, serginin gezici hale getirilerek basın açıklaması, miting, sokak sergisi olarak baskılarının yapılmasına, basın ve yayın organlarında duyurularının yapılmasına ya da afişlerin asılarak serginin duyurulmasına katkıda bulunabilirler.
İletişim için;
Özcan Yaman - Karşı Sanat Çalışmaları
Tel: 0212 245 71 53
[email protected] - www.redfotograf.com

 


ARŞİV