Kayıp Adımlar seyircisi karşısına çıkıyor

Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün ilk prodüksiyonu olan “Kayıp Adımlar” oyunu 6 Ocak’ta gala gösterimiyle seyircisi karşısına çıkıyor.

06 Ocak 2024 - 13:07

2021yılından itibaren birbirinden değerli tiyatro ve müzik gruplarını ağırlayan Alan Kadıköy, 2022 yılında ilk prodüksiyonunu hayata geçirmek için yönetmenlere açık çağrıda bulunmuştu. 82 yönetmenin proje dosyalarının değerlendirilmesinin ardından tiyatro alanında proje üretimi desteklenecek olan yönetmen Zeynep Özden oldu. 

Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün ilk prodüksiyonu olan yönetmenliğini Zeynep Özden’in yaptığı Kayıp Adımlar tiyatro oyunu Türkiye’de ilk kez Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy sahnesinde seyircisiyle buluşacak. 

Moliere ödüllü Fransız yazar Denise Bonal’in yazdığı, Bilge Çınar, Efe Eğilmez, Elif Sözer, Zeynep Özden tarafından uyarlanan oyun; ayrılığın ve kavuşmanın, sevincin ve hüznün, gitmenin ve dönmenin, kalmanın ve zorunlu gidişlerin yarattığı hikâyeleri hayali bir tren garında buluşturuyor.  Oyunda Ayşe Tunaboylu, Başak Meşe, Basma Seiba, Berfin Ertan, Bilge Çınar, Bucan Ekin Şimşek, Gökçe Burcu Zümrüt, Mehmet Okuroğlu, Onur Camcı, Sedat Can Güvenç, Serpil Göral, Ulaş Akşit, Ali Mir Zercek, Muhammet Emin Usta, Tuğçe Semiz rol alıyor.

6 Ocak Cumartesi sahnelenecek oyunun biletleri https://mobilet.com/tr/ticket/26233/ adresinden alınabilir. Kayıp Adımlar, 23 Ocak'ta yeniden sahnelenecek.


ARŞİV