Kayıp Adımlar seyirci karşısına çıktı

Alan Kadıköy’ün ilk prodüksiyonu olan “Kayıp Adımlar” oyununun gala gösterimi yapıldı

11 Ocak 2024 - 12:46

2021 yılından itibaren birbirinden değerli tiyatro ve müzik gruplarını ağırlayan Alan Kadıköy, 2022 yılında ilk prodüksiyonunu hayata geçirmek için yönetmenlere açık çağrıda bulunmuştu. 82 yönetmenin proje dosyalarının değerlendirilmesinin ardından tiyatro alanında proje üretimi desteklenecek olan yönetmen Zeynep Özden oldu. 

Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy’ün ilk prodüksiyonu olan yönetmenliğini Zeynep Özden’in yaptığı Kayıp Adımlar’ın galası Alan Kadıköy’de yapıldı. Alan Kadıköy’ün fuayesinden merdivenlerine tüm mekânı bir “Kayıp Adımlar Salonu”na çeviren oyun seyirciden beğeni aldı.

Moliere ödüllü Fransız yazar Denise Bonal’in yazdığı, Bilge Çınar, Efe Eğilmez, Elif Sözer, Zeynep Özden tarafından uyarlanan oyun; ayrılığın ve kavuşmanın, sevincin ve hüznün, gitmenin ve dönmenin, kalmanın ve zorunlu gidişlerin yarattığı hikâyeleri hayali bir tren garında buluşturuyor.  Oyunda Ayşe Tunaboylu, Başak Meşe, Basma Seiba, Berfin Ertan, Bilge Çınar, Bucan Ekin Şimşek, Gökçe Burcu Zümrüt, Mehmet Okuroğlu, Onur Camcı, Sedat Can Güvenç, Serpil Göral, Ulaş Akşit, Ali Mir Zercek, Muhammet Emin Usta, Tuğçe Semiz rol alıyor.

Kayıp Adımlar, 23 Ocak'ta  Alan Kadıköy’de yeniden sahnelenecek.

 

ARŞİV