Kalamış’ta festival tüm hızıyla devam ediyor

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali, konserler, sinema keyfi ve çeşitli spor etkinlikleri ile devam ediyor.

12 Ağustos 2022 - 10:32

Kadıköy Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kalamış Yaz Festivali tüm hızıyla devam ediyor. 1 Temmuzda Nazan Öncel konseriyle Kalamış Atatürk Parkı'nda  başlayan festivalin bu ayki programı da oldukça renkli 

FESTİVALDE BU HAFTA

Alternatif rock piyasasına 2012 yılında giren grup Dedublüman 12 Ağustos Cuma günü sevenleriyle buluşuyor. Kardeş Türküler projesinde ve çeşitli Karadeniz müziği projelerinde de solist olarak yer alan müzisyen Ayşenur Kolivar 13 Ağustos Cumartesi festival programı kapsamında sahne alıyor.

AÇIK HAVADA “RUHLARIN KAÇIŞI”

Oscar ödüllü animasyon filmi Ruhların Kaçışı 14 Ağustos Pazar günü yıldızlar altında perdesini açıyor. İzleyicinin sinema tarihinin en eşsiz süper kahramanlarından biriyle tanıştığı, animasyon türünün en büyük ustalarından Hayao Miyazaki'nin, filmi, sevimli ve cesur bir kız çocuğunun büyülü varlıklarla dolu fantastik bir evrende atıldığı maceraları takip ediyor.

15 Ağustos Pazartesi akşamı 21.00’de pop müziğinin önemli isimlerinden İlhan Şeşen, 16 Ağustos Salı akşamı “Kalamış’ta Bir Yaz Klasiği” başlığı altında düzenlenen klasik müzik serisinde Sillage Ensemble & İnci Yakar Birol sahne alacak.

YILDIZLAR ALTINDA “PARALEL ANNELER” İZLENECEK

17 Ağustos Çarşamba akşamı açık hava sinemasında, Pedro Almodovar’ın yönettiği, Penelope Cruz ve Milena Smith’in oynadığı Paralel Anneler filmi izlenebilir. Penelope Cruz, filmdeki rolüyle 2021 Venedik Uluslararaı Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. 

18 Ağustos Perşembe akşamı caz müziğinin önemli isimlerinden Fatih Erkoç, 19 Ağustos Cuma akşamı da Türk rock grubu Redd sahne alacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI SÜRPRİZİ

Açık havada, denize nazır ayrıcalıklı atmosferiyle devam eden festival, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel sürpriz bir sanatçının konseriyle kapanışını yapacak.

Festivale, Mobilet üzerinden 10 TL’ye bilet alınarak katılım sağlanıyor. Dileyenler, bilet satış seçenekleri arasında olan “sokak hayvanlarına yardım” veya “yenidoğan destek” paketini seçerek dayanışmanın bir parçası olabilir.

 


ARŞİV