Kalamış Yaz Festivali'nde sona soğru

Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköylülere keyifli yaz akşamları yaşattığı Kalamış Yaz Festivali, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sürpriz bir konserle sona erecek

19 Ağustos 2022 - 12:46

1 Temmuz’da Nazan Öncel konseriyle Kalamış Atatürk Parkı'nda başlayan festival, çeşitli konserler ve açık hava film gösterimleriyle 30 Ağustos’a kadar devam edecek. Festivalde bir yandan caz, klasik müzik ve popüler müzik sanatçıları sahne alıyorken bir yandan da sinemaseverler için film gösterimleri yapılıyor.

“GRUPLAR ÇOK İYİ”

Hemen hemen haftanın her akşamı gerçekleştirilen konser ve film gösterimlerine oldukça yoğun ilgi gösteriliyor. Bir Tango Orkestrası olan TanGesta (Tangueros De Estambul) konserinde Gazete Kadıköy’e konuşan Hale Yalçıntepe “Bence festival için seçtikleri gruplar çok iyi, çok beğendim. Daha fazla festival olmasını da isterim. Kadıköylüler bu etkinlikleri çok seviyor.” dedi.

“AÇIK HAVA OLMASI GÜZEL”

Ataşehir’den geldiğini söyleyen Yücel Kılıç ise “Geçen sene de gelmiştim. Bu festivallerin özellikle açık havada olması çok güzel. Ağırlıklı olarak konser etkinliklerinin olmasını da çok beğendim.” diye konuştu.

ZAFER BAYRAMI’NDA SÜRPRİZ KONSER

Kalamış Yaz Festivali’nin son haftasında; 19 Ağustos’ta Redd, 20 Ağustos’ta Şanışer Ft. Sokrat ST, 22 Ağustos’ta Ayşe Gencer & Sibel Köse Quintet, 23 Ağustos’ta İstanbul Çello Quartet, 25 Ağustos’ta Orkesta Mendoza, 27 Ağustos’ta Hey! Douglas sahnede olacak. 29 Ağustos’ta Brezilya müzikleri yapan Hollandalı müzik grubu Zuco 103 ile devam edecek festival, 30 Ağustos Zafer Bayramı sürpriz konseri ile son bulacak.

BİLETLER 10 TL

Festivale Mobilet üzerinden 10 TL’ye bilet alınarak katılım sağlanabiliyor. Dileyenler bilet satış seçenekleri arasında yer alan “sokak hayvanlarına yardım” veya “yenidoğan destek” paketini seçerek dayanışmanın bir parçası olabiliyor.

 


ARŞİV