Kadıköy'ün çocuk sanatçılarından "Bir yaz akşamı konseri"

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, merkezde ücretsiz eğitim gören çocukların modern dans gösterisi yaptığı, resimlerini sergilediği, konser verdiği bir etkinlik ile sezonu tamamladı. Opera sanatçısı Pınar Temizel Çulha ile tiyatro sanatçısı Zihni Göktay da çocuklarla birlikte sahne alarak geceye renk kattı.

21 Haziran 2023 - 11:31

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi'nin (ÇSM) 15. yılına özel olarak hazırlanan “Bir Yaz Akşamı Konseri” yılsonu etkinliği, 20 Haziran’da Alan Kadıköy Amfi Tiyatro'da gerçekleşti.

Çocuk Sanat Merkezi Orkestrası ile Korosu'nun yer aldığı konserde, opera sanatçısı Pınar Temizel Çulha ile tiyatro sanatçısı Zihni Göktay da sahne aldı.

Pınar Temizel Çulha, çocuklarla ve izleyicilerle “Bir tatlı huzur almaya geldik Kalamış'tan” şarkısını seslendirirken, Zihni Göktay da “Lüküs hayat” şarkısını birlikte söyledi. 

ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ

Çocuk Sanat Merkezi drama bölümü öğrencilerinin sunuculuğunu yaptığı, resim bölümü öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği, modern dans ve bale bölümü öğrencilerinin dans ettiği yılsonu etkinliği, adeta şenlik havasında geçti.

“ÇOK MUTLUYUM”

Kadıköy’de yaşadığı için kendisini şanslı gördüğünü söyleyen Zihni Göktay, “46 yıllık Kadıköylüyüm. Bu etkinliği organize eden Kadıköy Belediyesi çalışanlarını kutluyorum. Çocuk Sanat Merkezi çok değerli ve örnek bir çalışma. Özel kurslar çok pahalı. Merkezdeki hizmetlerin ücretsiz verilmesi çok iyi. Burada ekilen tohumlar yetişiyor, fidan sonra ağaç oluyor. Ben de bugün fidanlarla birlikteyim. O yüzden çok mutluyum, sevinçliyim. Çocuklar insanı canlı tutuyor.” dedi.

“HAYATIMIN İLKLERİNDEN”

Göktay sözlerini şöyle bitirdi: “Bu akşam burada hayatımın ilklerinden birini yaşayacağım. Bir çocuk orkestrası ile birlikte sahne alacağım. Onların da benim de hafızamda güzel bir anı olarak kalacak. Enstrüman çalmak çok önemli. Hepsini tebrik ediyorum.”


ARŞİV