Kadıköylüler, Büyükada'da "Yaza merhaba" dedi

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ile Adalar Vakfı işbirliğinde Adalar Müzesi bahçesinde “Yaza Merhaba” konseri düzenlendi

23 Haziran 2022 - 10:18

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi Orkestrası ile Gençlik Sanat Merkezi Orkestrası ve Çocuk Sanat Korosu'nun yıl sonu etkinliği “Yaza Merhaba” konseri,  21 Haziran Salı günü Adalar Müzesi bahçesinde gerçekleşti.

Çocuk Sanat Merkezi ile Adalar Vakfı'nın işbirliği ile gerçekleşen konserde, hem Kadıköylüler hem de  Adalılar yer aldı.

Baran Aytaç'ın orkestra şefliğinde gerçekleşen, “Gülnihal, sevme zamanı, mavi gezegen” gibi eserlere yer verilen konsere, Adalar Çocuk Orkestrası da son eserde katılarak renk kattı.

“ADALI ÇOCUKLAR RENK KATTI”

Çocuk Sanat Merkezi Proje Koordinatörü ve Müzik Eğitmeni Yeşim Altınay, konser hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Pandemiden sonra ilk büyük konserimiz. Açık havada bir araya gelelim, müzik rumuzu dinlendirsin istedik. Yıl sonunu yaza merhaba konseriyle taçlandırdık. Adalar Vakfı işbirliğiyle bu güzel konsere imza attık. Adalı çocuklardan oluşan orkestra da konserde yer alarak renk kattı.”

“KADIKÖYLÜ ÇOCUKLARI MİSAFİR ETTİK”

Adalar Vakfı'ndan Cihan Yiğin de şunları söyledi: “Vakıf olarak sivil toplum kuruluşları ile etkinlikler yapıyoruz. Bu etkinlik kapsamında da Kadıköylü çocukları ağırladık. Bu da bizi çok mutlu etti. Kadıköylüler ile Adalılar Müzesi'nin bahçesinde müziğin dinlendirici havasını birlikte soludu. Adalı çocuklarımız da konserde yer aldı. Bu ayrıca bir mutluluk kaynağı oldu.”





 


ARŞİV