İsteyene tango isteyene blues

“Kadıköy bizim anavatanımız” diyen 7 müzisyenden kurulu bir orkestra olan Piatango, Kadıköy’de sahne alacak

21 Mayıs 2015 - 16:35
“Kadıköy bizim anavatanımız” diyen 7 müzisyenden kurulu bir orkestra olan Piatango, Kadıköy’de sahne alacak. 23 Mayıs Cumartesi akşamı saat 21.00’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi bahçesini tango ezgileriyle dolduracak olan grup, klasik tangoyu,  etnik ve modern armonilerle harmanlayan ilk albümleri Yeni Aşk’tan şarkılar seslendirecek.
Gustavo Battistessa (Bandoneon),  Burcu Bal (Keman),  Başak Elkutlu (Viyola), Şirin Vatan (Viyolonsel), Ceyda Pirali (Piyano), Alper Kılıç (Bass) ve İnci Sunar’dan (Perküsyon) oluşan Piatango, Türk/dünya tangolarına farklı yorumlarıyla dikkat çekerken, modern tangoyu da sıra dışı bir şekilde sunuyor

Ücretsiz blues gecesi
Kadıköy'de artık klasikleşen Blues gecelerinin dördüncüsü yine Shaft'ta yapılacak. Blues'a gönül vermiş gençlerden tutun, Blues denildiğinde akla gelen usta isimlere kadar herkesin sihirli dokunuşlarıyla ortama renk katacağı bu gecede, aralarında Bulutsuzluk Özlemi’nin efsane gitaristlerinden Akın Eldes’in de bulunduğu çok sayıda müzisyen sahne alacak. 27 Mayıs Çarşamba akşamı 21.30’da başlayacak geceye katılım ise ücretsiz!
 

ARŞİV