Gençlik Sanat'ta yaz atölyeleri başladı!

Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi, yaz dönemi için keyifli ve verimli bir atölye programı hazırladı. 1 Ağustos'ta başlayan yaz atölyeleri, 25 Ağustos'a kadar devam edecek.

26 Temmuz 2023 - 10:24

Kadıköylü gençlerin kültür ve sanatla buluşma noktası olan Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi, gençlerin yazı keyifli ve verimli bir şekilde geçirmesi için yaz atölyeleri düzenliyor.

Gençlik Sanat Merkezi’nde 1 ile 25 Ağustos tarihleri arasında Şan/Vokal, Yaratıcı Drama ve Oyun, Yaratıcı Yazarlık, Ritim, Latin Dans, Orkestra Eğitimi, Bağlama ve Evrensel Müzikte Kullanımı, Harekete Geç, Dans Et, Gitar Teknikleri, Kemanın ve Yaylı Çalgıların Dünyası atölyesi yapılacak.

ATÖLYELER ÜCRETSİZ

Ücretsiz olan dersler salı, çarşamba ve perşembe günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında verilecek. Kadıköy'de ikamet şartı aranmayan yaz atölyelerine, 14 ile 22 yaş arasındaki kişiler katılabilecek. Atölyeler hakkında bilgileri http://kultursanat.kadikoy.bel.tr adresinden öğrenebilir, katılım için de  başvuruyu https://kadikoy.be.tr/GENEL/gsm-yaz-atölyeleri-2023 adresinden yapabilirsiniz. 


ARŞİV