Gençlik Sanat'ta "Çocuklar için sanat" atölyesi

Robert Koleji lise öğrencileri, 3-6 Temmuz tarihleri arasında Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi'nde “Çocuklar için sanat” atölyesi düzenledi.

07 Temmuz 2023 - 09:11

Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi, 3-6 Temmuz tarihleri arasında “Çocuklar için sanat” atölyesine ev sahipliği yaptı.

Robert Koleji  lise öğrencilerinin yürütücüsü olduğu atölyede, çocuklar dört saat boyunca hem öğrendi hem de eğlendi.

Çember etrafında tanışan, alfabelerini yaparak isimlerini yazan çocuklar resim, ebru çalışması yaptı.

“HEPİMİZ ÇOK MUTLU OLDUK”

Atölye yürütücülerinden Sedef Gökçe, “Gençlik Sanat Merkezi'nde daha önce resim sergisi açmıştık. Merkez bildiğimiz ve sevdiğimiz bir yer. Bu kez de çocuklarla sanat atölyesi yapmak istedik. Merkez bizi misafir etti.

Çocukların iyi zaman geçirmeye ihtiyaçları var. Birbirleriyle çok iyi anlaştılar. Birlikte ebru, resim çalışması yaptık. Onlar da bizler de çok eğlendik, mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.

“YENİ ARKADAŞLARIM OLDU”

Atölye katılımcılarından  Gökçen Pekşen, “Atölyenin bu kadar güzel geçeceğini tahmin etmemiştim. Çok beğendim. Merkez de çok güzel. Kimlik kartlarımızı yaptık, kendi alfabemizi oluşturduk, isimlerimizi yazdık. Resim ve ebru yaptık. Yeni arkadaşlarım oldu. Örneğin Berra ile burada tanıştım. Çok iyi anlaştık. İlkokul arkadaşımla da burada karşılaştım.” dedi.

Berra Durmaz da şunları söyledi: “Yaz için güzel bir etkinlik oldu. Çok eğlendim. Yeni arkadaşlarım oldu. Ayrıca atölyenin ücretsiz olması da çok iyi.”

 

 




 


ARŞİV