Gençlik Sanat Merkezi, altı yaşında!

Kadıköylü gençlerin kültür ve sanatla buluşma noktası olan Gençlik Sanat Merkezi, altıncı yaşını coşkulu bir şekilde kutladı

31 Ekim 2022 - 10:53

Fotoğraflar: Murat Mehmet AYDIN

Kadıköy Belediyesi tarafından 2016 yılında Kadıköylü  gençlerin kültür ve sanatla buluşması amacıyla açılan Gençlik Sanat Merkezi, altı yaşında. Merkez, altı yıl boyunca edindiği deneyim, birikim ve  kucakladığı gençlerle birlikte yeni yaşını coşkulu bir şekilde kutladı.

Merkezde gerçekleşen kutlamada şarkılar söylendi, keman ve flüt, gitar ve kanun dinletisi verildi. Ayrıca kutlama kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin “Gelecek Öngörüsü” başlıklı sergisi de açıldı.

Kutlamaya katılanlar müziğin büyülü dünyasında dolaştı, resim bölümü öğrencilerinin sergisini de ilgiyle gezdi.

“GENÇLERE ÜCRETSİZ EĞİTİM”

Altıncı yaşını da coşku ve neşe içinde karşılayan Gençlik Sanat Merkezi, gençleri ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek, ufuklarını genişletip yaşam kalitesini artırmak, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamayı amaç ediniyor.

Bu amaç doğrultusunda 14 ile 22 yaş grubundaki gençlere, alanında uzman eğitmenler tarafından tiyatrodan dansa, flütten gitara kadar geniş bir yelpazede ücretsiz eğitim veriliyor. 


 


ARŞİV