Çocuk Sanat'ta yazın tadını çıkaracaklar

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, 1 ile 25 Ağustos tarihleri arasında Masallar Değişiyor, Gitar Eşliğinde Bale, Müzikle Seyahat gibi eğlendiren ve öğreten yaz atölyeleri yapacak.

26 Temmuz 2023 - 10:33

Kadıköy Belediyesi çocukların yaz dönemini keyifli, mutlu ve verimli bir şekilde geçirmesi için kültür ve spor merkezlerinde, parklarda birçok etkinliğe imza attı. Tiyatrodan heykel atölyesine, yüzmeden piyanoya geniş bir yelpazeye sahip olan etkinlikler, büyük ilgi görüyor. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi de (ÇSM) 1 ile 25 Ağustos tarihleri arasında Masallar Değişiyor, Davul, Gitar Dünyası, Yaylı Çalgılar, Gitar Eşliğinde Bale, Müzikle Seyahat, Bagetlerin Efendisi ve Piyano ve Üflemeli Çalgılar Atölyesi düzenliyor.

Merkezin eğitmenleri tarafından verilecek atölyeler, salı, çarşamba, perşembe günleri 11.00 ile 16.00 saatleri arasında olacak. 5-13 yaş arası çocukların katılabileceği, ön kayıtın yapılmayacağı atölyeler, yaş grupları uygunluğu ve sınıf kontenjanına göre takip edilebilecek.

ATÖLYELERDE HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEKLER

Piyano ve Üflemeli Çalgılar Atölyesi'nde flüt ve piyano ile tanışacak olan çocuklar,  çalgıların nasıl tutulması, nefes kontrol tekniklerini öğrenecek, klasik müzikte önemli olan eserlerin kolaylaştırılmış versiyonlarını çalacak. Masallar Değişiyor Atölyesi'nde masal diyarı oluşturmanın keyfini yaşamak için buluşacak olan çocuklar, özgürce kahramanlar, yeni karakterler, mekânlar ve olaylar hayal edip ortak bir masal yazarak renkli dünyalar oluşturacak, masal kahramanlarını canlandırmanın keyfini yaşayacak.

BİLGİLENDİRME ADRESLERİ

Atölyerin gün-saat ve içerikleri ile ilgili detaylı bilgiyi https://cocuksanatmerkezi.kadikoy.bel.tr/ adresi ile Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi, Feneryolu Mah. Çamtepe Sokak No.1, Kat.5 Göztepe-Kadıköy adresinden ve (0216) 567 84 01 numaralı telefonu arayarak edinebilirsiniz.


 


ARŞİV