Açık Hava Yaz Oyunları başladı

İBB Şehir Tiyatroları’nın geleneksel Açık Hava Yaz Oyunları 15 Haziran’da başladı. Harbiye Açık Hava Sahnesi bu yaz da tiyatroyla şenlenecek

17 Haziran 2022 - 12:25

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Açık Hava Yaz Oyunları'nın haziran programında, İki Efendinin Uşağı, 12. Gece ve Hastalık Hastası olmak üzere üç oyun sahneliyor. Carlo Goldoni’nin yazdığı Aslı Öngören’in yönettiği İki Efendinin Uşağı,15 ve16 Haziran tarihlerinde Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde izleyiciyle buluştu.

William Shakespeare’in yazdığı, Serdar Biliş’in yönettiği 12. Gece, 18 ve 19 Haziran tarihlerinde; Moliere’in yazdığı Tolga Yeter’in yönettiği Hastalık Hastası ise 21 ve 22 Haziran tarihlerinde sahnelenecek. Oyunların başlama saati ise 21.00. Oyunların biletleri, İBB Şehir Tiyatroları gişeleri, https://sehirtiyatrolari.ibb.istanbul/adresi ve İBB Şehir Tiyatroları mobil uygulamasından temin edilebilir.

“Açık Hava Yaz Oyunları” ağustos ayında yeni oyunlarla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahnelenmeye devam edecek.

 

Etiketler; ibb tiyatro

ARŞİV