Yuvalarda yıl sonu gösterisi heyecanı

Belediyeye bağlı çocuk yuvalarının yıl sonu gösterilerinde heyecan ve mutluluk vardı.

09 Haziran 2011 - 10:55


Kadıköy Belediyesi bünyesinde bulunan Mevhibe İnönü, Bahriye Üçok, İsmail Hakkı Tonguç ve Hasan Ali Yücel Çocuk yuvalarının yıl sonu gösterileri 21 Mayıs ve 4 Haziran 2011 tarihlerinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte 3-6 yaş grubu minikler, yıl boyunca öğrenmiş oldukları şarkı, şiir, klasik bale, modern dans ve halkoyunları gösterilerini büyük bir heyecanla sundular. Minikler başarılı gösterileri nedeniyle izleyicilerden bol bol alkış aldılar.
Gösteri sonunda önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde ilköğretime başlayacak olan 74 öğrenciye katılım belgeleri verilerek, kep töreni de yapıldı. Tüm yuva personeli ve öğretmenleri onları ilkokula gönderecek olmanın heyecan ve gururunu yaşarken,v elileri de 6 yaş (hazırlık sınıfı) öğrencilerini dakikalarca ayakta alkışladılar.
Kadıköy Belediyesi Çocuk Yuvalarından sorumlu Sağlık İşleri Müdürü Dr. Zeynep Süzme; amaçlarının Belediyeye bağlı çocuk yuvalarında eğitim alan çocukların, özgüveni gelişmiş, paylaşımcı, sosyal, kendisini çok iyi ifade edebilen, kendi başına kararlar verebilen, milli ve estetik duyguları güçlendirilmiş, çağdaş ve bilimsel Atatürk sevgisiyle dolu mutlu çocuklar yetiştirmek olduğunu söyledi.


ARŞİV