Yuva çalışanları yılbaşı yemeğinde buluştu

Khalkedon’da düzenlenen yılbaşı kutlamasında biraraya gelen Kadıköy Belediyesi çocuk yuvaları çalışanları, geçen yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

05 Ocak 2012 - 13:14

Khalkedon’da düzenlenen yılbaşı kutlamasında biraraya gelen Kadıköy Belediyesi çocuk yuvaları çalışanları, geçen yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.

Kadıköy Belediyesi çocuk yuvaları yıllardan sonra ilk defa birlikte “Yılların Ayrılığına Veda, Yeni Yıla Merhaba” yemeğinde buluştular.
Yine Kadıköy Belediyesi’nin sosyal tesisi olan Khalkedon’da buluşan; Bahriye Üçok, Hasan Ali Yücel, Mevhibe İnönü ve İsmail Hakkı Tonguç çocuk yuvalarının çalışanları keyifli vakit geçirdiler. Yemeğe katılanlardan “Aslında yıllardır birbirimizi tanıyoruz, işimizle ilgili çeşitli etkinliklerde, seminer ve panellerde yanyana geliyoruz ama ilk defa birlikte eğlenmek için buraya geldik ve çok mutlu olduk” dedi. “Görev yaptığımız kurum çok saygın, çok güzel, hem mesleki ve kişisel gelişimimize, hem de sosyal gelişimimize sonsuz katkıları var ve severek de yaptığımız bir işimiz var. Böyle bir organizasyonla da bu güzel mekânda bütün arkadaşlarımız ve Sağlık İşleri Müdürümüz Dr. Zeynep Süzme ile birlikte olmak ayrıca çok keyifli, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye duygularını paylaştı.
Geceden ayrılırken herkesin ortak düşüncesi, böyle birliktelikleri, uygun zamanlarda tekrar etmekten yanaydı, sadece yemekte değil ilkbaharda pikniğe gitmek isteyen de vardı, hafta sonu kahvaltısın da buluşmak isteyenler de. Bütün yuva çalışanları bunun bir ilk olduğunu, bundan sonraki organizasyonlarda yuvalara geçmiş yıllarda emeği geçmiş olan bütün emekli çalışanları da çağırarak daha büyük katılımlı bir buluşma dileği ile mutlu bir şekilde geceyi tamamladılar. 

ARŞİV