Sporun devleri Gazete Kadıköy'de

Gerçekçi ve yapıcı haberleriyle tek amacı spora hizmet etmek olan Gazete Kadıköy bundan böyle sporun devleriyle de karşınızda olacak.

12 Ocak 2012 - 14:53

Gerçekçi ve yapıcı haberleriyle sansasyondan ve yalan haberden uzak, Kadıköy ve civarındaki tüm spor kulüplerinin ve sporcuların sesi olma yolunda hızlı bir aşama kaydeden Gazete Kadıköy, özellikle amatör olmak üzere spor camiasının takdirini kazandı. Geçen 1 yıldan fazla bir sürede spor sayfasını daha güncel ve etkili haberlerle süsleyen Gazete Kadıköy’ün, amatör futbol ve bayan futboluna her sayısında yer verirken, diğer branşları da göz ardı etmemesi herkesin beğenisini topluyor.
Kadıköy’de sporun gelişme kaydetmesi adına stratejik plan dâhilinde zaman zaman spor kompleksi, Kadıköy’de Kulüpler Birliği koordinasyonu, amatör kulüplerin sıkıntıları gibi konuları gündemine taşıyan haber-yorum çalışmalarıyla üstünkörü bir spor sayfası olmaktan çok, planlı yapısıyla da dikkat çeken Gazete Kadıköy Spor Servisi bundan böyle farklı bir yönüyle daha Kadıköylü sporseverlerin karşısında olacak.
Basketbol tarihimize adını altın harflerle yazdıran, yetiştirdiği birçok sporcuyla NBA arenasında Türkiye’yi ve Türk sporunu dünyaya tanıtan Mehmet Baturalp başta olmak üzere Türk sporunun üstatlarının desteğini de yanına alan Gazete Kadıköy Spor Servisi, bundan böyle spor tarihimize adını altın harflerle yazdıran isimleri de sizlerle buluşturacak. Değişik aralıklarla Gazete Kadıköy Spor sayfası başta olmak üzere diğer sayfalarımızda da yer bulacak bu isimlerle gerçekleştireceğimiz sıcak sohbetleri beğeniyle okuyacağınızı umuyoruz.
BİZE MUTLAKA ULAŞIN
Gazete Kadıköy Spor Servisi yayın politikası olarak bir konuyu daha çok önemsiyor. Günümüz yerel yayıncılık imkânlarını zorlayarak en iyi, en kaliteli haberciliği gerçekleştirme gayreti içinde olan Gazete Kadıköy Spor Servisi’ne ulaşmak çok kolay. Kulüp, sporcu, etkinlik haberlerinizi [email protected] veya [email protected] adreslerine fotoğraf, haber, bülten şeklinde iletişim bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz. Ayrıca 0216 348 70 60 nolu telefondan spor servisimize kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

ARŞİV