Rana Beşe'de ‘Diyabet' semineri

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nde eğitimler devam ediyor.

28 Aralık 2011 - 11:25

Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği’nde eğitimler devam ediyor. Son olarak 19 Aralık Çarşamba günü Dr. Ayşegül Karaçam tarafından Fikirtepe Gönüllü Evi’nde “Diyabet” konulu bir seminer düzenlendi. 30 kişinin izlediği seminerde özellikle; “kişi diyabetli olduğunu nasıl anlar”, “kimlerde diyabet gelişebilir”, “diyabet tanısı nasıl konulur ve nasıl tedavi edilebilir”, “diyabet başka hangi problemlere yol açar” gibi önemli konulara değinildi.  

YENİ BÖLÜMLER HİZMETE GİRDİ
Sağlık eğitimlerinin sürdüğü Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği, her geçen gün büyümeye de devam ediyor.
Poliklinikte son olarak “Ekg, Efor EKG, Ekokardiyografi, Ritim Holter, Tansiyon Holter” Kardiyoloji Ünitesi ve Diyabet Ünitesi hizmetleri verilmeye başlandı. Ayrıca Poliklinikte ağız ve diş sağlığı, beslenme ve diyetetik, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dahiliye, endokrinoloji, göz hastalıkları, hemşirelik hizmetleri, kadın hastalıkları, laboratvuar hizmetleri, psikolojik danışmanlık, radyoloji (ultrason, doppler, mamografi, biyopsi ve kemik yoğunluğu) hizmetleri de veriliyor ve tüm muayeneler ücretsiz. Diyabetle ilgili randevu almak isteyenler ise 0216 418 88 30 numaralı telefondan polikliniğe ulaşabilir.

ARŞİV