Pazarcılar bilinçleniyor

Hizmet İçi Eğitim ve Esnaf Bilinçlendirme Seminerleriyle pazarcı esnafı bilinçleniyor.

19 Ocak 2012 - 10:15

İstanbul Anadolu Yakası Umum Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası’na bağlı pazarcı esnafı Kadıköy’de düzenlenen 2. Hizmet İçi Eğitim ve Esnaf Bilinçlendirme Semineri’nde buluştu.

Kadıköy Belediyesi Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen ve yeni düzenlemelere uyum konusunda pazarcı esnafına fayda sağlayacağı vurgulanan bilinçlendirme seminerine Kadıköy Belediye Başkan Yardımcıları Süreyya Ensari, Hulusi Özocak, Zekayi Dede de katılarak pazarcı esnafına Kadıköy belediyesi olarak destek verdikleri mesajını verdiler.
Sektör temsilcilerinin de katıldığı 2. Hizmet İçi Eğitim ve Esnaf Bilinçlendirme Semineri’nde açılış konuşması yapan İstanbul Anadolu Yakası Umum Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar, 358 semt pazarının ve pazarbaşına ortalama 200 tezgâhın kurulduğu İstanbul’da esnaf, aile ve tedarikçilerin de eklenmesiyle pazarcılıktan yaklaşık 1 milyon kişinin geçindiğini söyledi.
Mehmet Emin Yarar, Hizmet İçi Eğitim ve Esnaf Bilinçlendirme Semineri sayesinde pazarcı esnafının bilinçlendirilmesinin faydalı olduğuna değindiği konuşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Mustafa SÜRMELİ

ARŞİV