Moda Sahnesi'nin elektriği yeniden kesildi

Geçtiğimiz ay kesilen ve adı açıklanmayan biri tarafından faturanın ödenmesi üzerine elektriği açılan Moda Sahnesi'nin elektriği bugün yeniden kesildi

06 Nisan 2022 - 14:00

Fahiş elektrik faturaları sebebiyle elektrik faturasını ödemeyi kabul etmeyen Moda Sahnesi’nin elektriği 10 Mart sabahı kesilmiş, adı açıklanmayan biri tarafından faturanın ödenmesi üzerine birkaç saat sonra yeniden açılmıştı. Moda Sahnesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Enerjisa, moda sahnesi tarafından elektrik ödemesinin yapıldığına ilişkin bir açıklama yapmıştır. Yapılan bu ödemeyi biz de Enerjisa’nın açıklamasından öğrendik. Enerjisa, bu iddiasını ödemenin kim tarafından yapıldığını söyleyerek kamuoyuna açıklamak zorundadır” diyerek faturanın kimin tarafından ödendiğinin açıklanması gerektiğini söylemişti. 

BUGÜN YENİDEN KESİLDİ

Moda Sahnesi’nin elektriği bugün yeniden kesildi.

Moda Sahnesi, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Bu ay içerisinde ikinci kez elektriğimiz kesildi. Ocak ayı elektrik faturasını ödemediğimiz için 10 Mart’taki ilk kesilmenin ardından, bugün de Şubat ayı faturası ödemediğimiz için elektriğimiz ikinci kez kesildi.”

 

 


ARŞİV