Koşuyoluspor doludizgin

Kadroyu gençleştirme yoluna giden Koşuyoluspor yönetimi alınan farklı galibiyetlerle doğru bir hamle yaptığını da kanıtladı

09 Ocak 2015 - 09:49
Kadroyu gençleştirme yoluna giden Koşuyoluspor yönetimi alınan farklı galibiyetlerle doğru bir hamle yaptığını da kanıtladı

 

 

 Mustafa SÜRMELİ

 

İstanbul 1. Amatör Ligi 14. grupta mücadele eden Koşuyoluspor’un bol gollü galibiyetleri, amatör spor camiasında son zamanlarda en çok konuşulan konular arasında.
Son 3 haftada rakip filelere 15 gol atarak büyük bir çıkış yakalayan ekip, Haydarpaşa Demirspor maçını 6-1, Öz Karacaahmet maçını 5-0, Yeldeğirmeni ile oynanan maçı da 4-1 kazandı.
16. haftada 9 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyeti bulunan ekip, 29 puan, 17 gol averajıyla 5. sırada. 1 maç eksiği bulunan ekip, rakip filelere toplam 43 gol gönderip, kalesinde 26 gol gördü.
Ligin tamamlanmasına 5 hafta kala liderle aralarında 10 puan fark bulunan Koşuyolu, 11 Ocak Pazar günü lider Soğuksu ile Paşabahçe stadında kulüp tarihinin önemli maçlarından birini oynayacak.
Antrenör Ramazan Baybatmaz nezaretinde çalışmalarını sürdüren ekipte; kaleci Kerem, sağ bekte Atakan, sol bekte Batu, kaptan Boğaçhan, stoper Bahadır, Mesut, Alican, orta saha Umut, santrafor Hakan, Mutlu, Emin, Emre yer alıyor.
GENÇLİK RÜZGÂRI
Lider Soğuksu ile oynayacakları maça tüm Kadıköylüleri davet eden ve destek isteyen Kulüp Başkanı Taşkın Tuna, “Bizi esas mutlu eden, son haftalarda diğer takımlar düşüşteyken Koşuyolu’nun iyi bir yükselişe geçmesi. Takımın iyi bir performans göstermesi” dedi.
Koşuyoluspor takımının alt yapı ağırlıklı bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Başkan Tuna, yönetim olarak aldıkları kararları uyguladıklarını, takımı gençleştirme yoluna gittiklerini, alınan bol gollü sonuçların da bunun meyveleri olduğunu belirtti. Tuna takım olarak her bir futbolcusunun başarıda katkısı olduğunu vurguladı.
Koşuyoluspor takımının yaş ortalaması 21-22. Ekipte, topa etkili vuruşları, frikikleri ve attığı gollerle sol açık Emin, Kaptan Boğaç ve kaleci Kerem, son haftalarda dikkat çeken isimler. 

ARŞİV