Kızlardan gol şov

Kadın futbolunda estetik ve bol gollü maçlarıyla 5. hafta geride kaldı. A Grubunda Ataşehir Belediyespor, B Grubunda ise Lüleburgaz 39 liderliğini korudu.

28 Aralık 2011 - 11:42

Kadın futbolunda estetik ve bol gollü maçlarıyla 5. hafta geride kaldı. A Grubunda Ataşehir Belediyespor, B Grubunda ise Lüleburgaz 39 liderliğini korudu.

Belediyespor’un kızları geçen haftaki beraberliğin acısını fena çıkardı. Bu hafta Kadınlar 1. Futbol Ligi’nin 5. Haftası A ve B gruplarında yapılan maçlarla tamamlandı. Geçtiğimiz hafta Adz. Ereğli ile 1-1 berabere kalarak şaşırtan Ataşehir Belediyespor ekibi bu hafta İzmit Belediyespor karşısında gol olup yağdı. Deplasmanda İzmit Belediyespor’u muhteşem futbol ile 8-0 yenerek alışıldık görüntüsüne dönen güçlü ekip, puanını 13, averajını 24’e yükselterek, en yakın rakibi Kdz. Ereğlispor’un berabere kalmasıyla 2 puan farkla birinci sıradaki yerini korudu.
Adz. Ereğlispor ise 5. Haftada karşılaştığı Gazi Ü. Kızılcahamam ile 1-1 berabere kalarak liderle puan farkının açılmasına neden oldu.
Gruptaki diğer maçta ise Formet Gençlik ekibi Mersin Camspor’u 2-0 yendi.
B GRUBUNDA LÜLEBURGAZ 39 FARKI AÇIYOR
B Grubunda Lüleburgaz 39 deplasmanda ikinci sıradaki en yakın rakibi Konak Belediyesi ile oynadığı maçı 2-0 kazanarak puanını 15’e, averajını da 26’ya yükseltti. 10 puan ve 7 averajlı Konak Belediyesi’ne büyük bir fark atan Lüleburgaz 39 ligde önemli bir avantaj yakaladı.
Grupta oynanan diğer maçlarda;
Adana İ.Y. ekibi Çamlıcaspor’a evinde 3-1 yenildi. Trabzon İdmanocağı ise Medikal Park Antalyaspor’a 5 gol atarak grupta haftanın en farklı skoruna imza attı.

ARŞİV