KGSK farkıyla fark attı

Kadıköy Gençlik A Bayan Voleybol Takımı ilk maçını 3-1 kazanarak lige galibiyetle başladı.

19 Ocak 2012 - 12:05

Kadıköy Gençlik A Bayan Voleybol Takımı ilk maçını 3-1 kazanarak lige galibiyetle başladı.

Türkiye deplasmanlı bölgesel ligindeki ilk maçında Kadıköy Gençlik Spor Kulübü A Bayan Voleybol Takımı ilk maçında Altınyurt'u 3-1 gibi farklı bir skorla yenerek lige galibiyetle başladı.
Flaş transferlerinin yanı sıra uzun ve yoğun bir hazırlık döneminden sonra lige gayet iyi bir performansla başlayan KGSK’nın bayanları şimdiden şampiyonluğa koştukları mesajını verdiler.
Maçın ilk setine Zeynep, Benil, Bengin, Büşra, Şeyma ve Işınsu altısıyla başlayan Kadıköy’ün Gençleri uzun süre önde götürdüğü seti 21-25 kaybederek 0-1 mağlup duruma düştü.
Maçın ikinci setinde toparlanan Kadıköy Gençlik’in kızları çekişmeli geçen bu seti 28-26 kazanarak skoru 1-1’e getirdi.
Üçüncü setten itibaren üstünlüğü ele alan Kadıköylü kızlar maçın bu seti 25-22 kazanarak 2-1 öne geçti. 4. sette artık tamamen maçı kontrolüne alan KGSK, Benil, Büşra ve Şeyma’nın geçilmez bloklarıyla 25-13 gibi açık ara bir skorla seti alarak maçı 3-1 kazandı.
Kadıköy G.S.K. bu galibiyetiyle lige 3 puan alarak başlamış oldu. Maç sonunda ise yılların tecrübeli voleybol antrenörü ve birçok yıldızı Türkiye’ye kazandıran Can Çavuşoğlu’nun keyfine diyecek yoktu. Çavuşoğlu maç sonunda centilmence mücadele sergileyen rakiplerini de kutlayarak yine bir örnek davranış sergiledi.

ARŞİV