Kadınlar için liderlik eğitimi

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın desteği ile Moda Gönüllüleri Eğitim Komitesi’nin düzenlediği “Kadınlar İçin Liderlik Eğitimi / Seçenekler Yaratmak” konulu eğitimin ilk ayağı Modalı kadınlardan i

12 Mayıs 2016 - 15:38
Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın desteği ile Moda Gönüllüleri Eğitim Komitesi’nin düzenlediği “Kadınlar İçin Liderlik Eğitimi / Seçenekler Yaratmak” konulu eğitimin ilk ayağı Modalı kadınlardan ilgi gördü. KEDV’den Gökçen Durutaş Vakfı tanıttı ve sözkonusu eğitimin amacını anlattı. Ücretsiz olan ve 9 Hafta sürecek olan eğitim, Cumartesi günleri saat 9.30-13.00 arası Moda Gönüllü Evi’nde devam edecek.

KAN BAĞIŞI
Moda Gönüllüleri kan bağışını arttırmak amacıyla Kızılay ile birlikte “Kan Bağışı Kampanyası” düzenlediler. Gönüllü Başkanı Ayşenur Atakişi “Kan bağışı toplumsal bir sorumluluğumuz olmalı. Bugün kan ihtiyacı olan vatandaşlarımıza faydalı olmak istedik. Hem kampanyaya destek olmanın hem de kan bağışında bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Kızılay yöneticileri Moda Gönüllüleri’ne ve kan bağışına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ettiler.

ARŞİV