Kadıköy'de asayiş berkemal

Emniyet yoğun geçen 2011’i geride bıraktı. İlçe Emniyetimiz halkın bilinçlendirilmesine de özen gösterdi.

29 Aralık 2011 - 13:50

Emniyet yoğun geçen 2011’i geride bıraktı. İlçe Emniyetimiz halkın bilinçlendirilmesine de özen gösterdi.

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, kentimizin huzuru için 2011 yılında da aralıksız çalışmalarını sürdürdü.
Çalışmalar kapsamında asayiş olaylarının yanı sıra Huzur Toplantıları da aksatılmadı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk, Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan ve vatandaşlarımız, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve öğrencilerin katıldığı 2011 Huzur Toplantıları'na ilgi büyüktü.
Diğer taraftan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Kadıköy halkına hizmeti daha hızlı kılmak amacıyla ekip sayısı arttırıldı, 2010 yılı içersinde alınan 53 yeni araç alımı yapılarak bu araçların 37 tanesi Kadıköy halkının hizmetine sunuldu. Pasaport vs. hizmetlerin daha hızlı olması bakımından Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün online işlem çalışmaları genişletildi.
Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışmalarının halka bilgisayar ortamından da duyurulması, faaliyet ve bilgilendirmelerin bu yolla da gerçekleştirilmesi amacıyla faal bir internet sayfası oluşturuldu. www.kadikoy.iem.gov.tr Bu site vasıtasıyla halkın ev ve işyerleri, oto ve otodan hırsızlık ve yankesicilik suçlarına karşı bilgilendirilmesine özen gösterildi. Sanal dolandırıcılığa karşı bilgilendirmelere de özen gösterildi.
Özellikle çocuk ve gençlerin suç ve suça teşvik eden ortamlara karşı dikkat etmeleri, ailelerin ebeveynler olarak çocuklarını suça karşı koruması anlamında yapması gerekenlerde İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün özen gösterdiği konuların başında geldi.
Kadıköy’de yıl içinde yaşanan asayiş olaylarında da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri titiz çalışmalar gerçekleştirdi.
 Mustafa SÜRMELİ

ARŞİV