Kadıköy'de 23 Nisan etkinlikleri

Kadıköy Belediyesi, Ramazan Bayramı'na denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kadıköy'lü çocuklar için onlarca renkli, eğlenceli ve eğitici etkinlik hazırladı.

21 Nisan 2023 - 12:13

Kadıköy Belediyesi, hem çocukların şeker bayramını hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için 23 Nisan Pazar günü Kadıköy'de çeşitli etkinlikler düzenleyecek.  

DÖRT SEMTTE YAPILACAK

Belediye, Kadıköy’lü çocukların bayramını, 23 Nisan Pazar günü dört semtte 13.00’dan 18.00’e kadar sürecek olan etkinliklerle kutlayacak. Etkinlikler, Selamiçeşme Özgürlük Parkı, Sahrayıcedit 23 Nisan Parkı, Fikirtepe Şehit Jandarma Er Çağlar Mengü Parkı ve Bostancı Tren İstasyonu’nun arkasında yapılacak. 

Çocuklar atölyelerde yüzlerini boyayacak, sosis balonlar uçuracak, origami, karikatür yapacak, sahnelerde konser, dans, illüzyonistlerin gösterilerini izleyecek, yeşil alanlarda kurulan şişme oyun parkurunda doyasıya eğlenecekler. 

GELENEKSEL OYUNLAR DA VAR

Açık alanlarda halat çekecekler, çuval yarışı yapacaklar, seksek, ip atlama oynayacaklar, pinpon topu sektirip mendil kapmaya çalışacaklar. Mendil kapmaca, dokunan yanar, dokunan kurtarır, yakan top da oyunlar arasında.

Çocukları bekleyen çeşitli sportif etkinlikler de var. Basketbol, tenis, sıçrama tahtası, şut çekme yarışması sportif etkinliklerden bazıları. 

 
 

ARŞİV