Kadıköy Belediyesi 40 yaşında!

Kadıköy Belediyesi’nin kuruluşunun 40. yılı kapsamında Kadıköy İskele Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenledi. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Kadıköy Belediyesi 40 yaşında. Kadıköy Belediyesi’nin 40 yaşındaki belediye başkanı olarak bütün arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışacağımıza söz veriyorum.” dedi

10 Nisan 2024 - 11:39

Kadıköy Belediyesi’nin 40. Yıl kuruluş yıldönümü dolayısıyla bugün  (10 Nisan) saat 10.00’da Kadıköy İskele Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenledi.

Törene, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı ile eşi Nihal Kösedağı, Kadıköy Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy İlçe Örgütü  üye ve yöneticileri katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı’nın Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ve ardından yaptığı konuşması ile son buldu. 

“ATATÜRK'ÜN İZİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Herkese iyi bayramlar. Bayramın birinci günü hepimiz Kadıköy Belediyemizin 40. Yıl kuruluşu kapsamında burada buluştuk.” diyen Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Kadıköy Belediyesi 40 yıldır Atatürk’ün izinde Kadıköy halkına hizmet etmeye devam ediyor. Bunu da her etkinliğinde gösteriyor. Hedefimiz Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda bu yoldan hiç şaşmadan hizmet etmektir. Kadıköy Belediyesi 40 yaşında. Kadıköy Belediyesi’nin 40 yaşındaki belediye başkanı olarak hepinize söz veriyorum.

Bütün arkadaşlarımla birlikte daha çok çalışacağız. Kadıköy halkına hizmet edeceğiz. Buraya kadar geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 


ARŞİV