Kadıköy, 19 Mayıs coşkusuna hazır

Kadıköy Belediyesi , 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için iki günlük program hazırladı

17 Mayıs 2024 - 11:03

Milli mücadelemizin ilk adımının atıldığı gün olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadıköy’de coşkulu bir şekilde kutlanacak. Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün boyunca sürecek etkinliklerin adresi Kalamış Atatürk Parkı olacak. 18 Mayıs Cumartesi günü başlayacak etkinlikler, 19 Mayıs akşamı sona erecek. 

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması, 18 Mayıs Cumartesi günü Plaj Voleybolu Turnuvası maçları ile başlayacak. Kalamış Atatürk Parkı’nda, akşam da FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi Türkiye- İtalya maçı izlenecek.

DEV EKRANDA MAÇ KEYFİ

19 Mayıs Pazar Günü ise etkinlikler saat 10.00’da başlayacak. Plaj Voleybolu Yarı Final üçüncülük ve final maçları oynanacak. 

19 Mayıs etkinliklerinin renkli görüntülerinden biri de saat 11.00’de start verecek olan bisiklet turu. Her yaştan Kadıköylü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için pedal çevirecek. Kızlar Sahada Futbol Final Maçı’nın yapılacağı etkinlikler kapsamında Magma Oda Korosu, Magma Performans da konser verecek. Turnuvalarda dereceye girenlere ödüllerin verileceği tören sonrası saat 20.00’de FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’ndeki A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Fransa ile olan voleybol maçı dev ekranlardan hep birlikte izlenecek. 

“BAĞIMSIZLIK TUTKUMUZ GENÇ”

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kadıköy’e yakışır bir şekilde kutlamak için tüm hazırlıkları  yaptıklarını belirten Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı, “Milli mücadelemizin ilk adımın atıldığı gün olan 19 Mayıs ruhu, aradan geçen 105 yıla rağmen çok genç. Bu gençlik bizim bağımsızlığa olan tutkumuzda var. Bu tutku  bize Mustafa Kemal Atatürk’ten emanet.  Bu emaneti sonsuza dek taşımaya devam edeceğiz. Bu yüzden sadece gençleri değil, bağımsızlık ve özgürlük tutkusunu yaşayan herkesi Kalamış Atatürk Parkı’na bekliyoruz. Bayramımız kutlu olsun” dedi. 


 

Etiketler; 19 Mayıs

ARŞİV