İşte fair play

İbrahim Öktem İlkokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterisinde örnek görüntüler vardı.

20 Haziran 2013 - 14:30
Kadıköy İbrahim Öktem İlkokulu öğrencileri, fair play dolu bir yılsonu gösterisi gerçekleştirdi. İbrahim Öktem İlkokulu 3-A sınıfının geleneksel yıl sonu etkinliği geçtiğimiz günlerde Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlendi. 
Fenerbahçe stadyumunun karşısında şirin bir tarihi binada hizmet veren İbrahim Öktem İlkokulu, bu yılki gösteriminde sporda centilmenliğe dikkat çekti.
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray formaları ile giyen çocuklar gösteri maçı hazırlayıp, maç bitiminde birbirlerini tebrik ettiler. Kupaları yine birbirlerine hediye eden miniklerin sergilediği bu centilmenlik tablosunu veliler de gözleri yaşlı alkışladılar.
Defile, Türkçe ve İngilizce şarkılar, dramalar, türküler, folklor ve sportif faaliyetler, gibi daha birçok faaliyet sunan öğrencilerin sergiledikleri çok yönlü başarılar hem velileri hem de yıl boyu emek veren öğretmenlerini de duygulandırdı.
Yıl içinde yapılan organizasyonlarda da  Türkçe, Matematik dalında okulun Türkiye 1.si, resim dalında da Kadıköy birincisi çıkarması diğer olumlu gelişmeler olarak dikkat çekti.

ARŞİV