İş ilanları GazeteKadıköy'de ücretsiz yayımlanacak

Kadıköy Belediyesi’nden kentte istihdam sorununa çözüm olacak önemli bir hamle…

24 Temmuz 2014 - 13:10
Kadıköy Belediyesi’nden kentte istihdam sorununa çözüm olacak önemli bir hamle…
Günümüzün en önemli sorunlarından biri de işsizlik. Kadıköy Belediyesi işsizliğe kendi imkanları ölçüsünde çözüm bulmak, işsiz yurttaşları kalifiye elemana ihtiyacı olan kurum ve kuruluşlarla buluşturabilmek amacıyla önemli bir uygulamayı başlattı. Yaklaşık 15 yıldır her Cuma günü yayınlanan, Kadıköy’ün nabzını tutan ve kentliye, yaşadıkları kentte neler olduğunu anlatan Gazete Kadıköy önemli bir sosyal projeye katkı sunacak.
Gazete Kadıköy’de bundan böyle her sayı iş ilanları ücretsiz olarak yayınlanacak. Kadıköy ilçesi sınırları içerisinde istihdam oluşturmak ve istihdam edilecek kalifiye elemana ulaşılabilmesine katkı sağlamak üzere başlatılan sosyal projeyle Gazete Kadıköy’ün belirlenen sayfasında ayrılacak bölümde, Gazete Kadıköy Yayın Kurulu’nun ilan yoğunluğuna göre belirleyeceği sıklıkta ve ücretsiz olarak iş ilanları yayınlanacak.
Kadıköy Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, kentte istihdam sorununa imkanları ölçüsünde çare olmak amacıyla Gazete Kadıköy’de iş ilanlarının ücretsiz yayınlanmasıyla ilgili bir süre önce Kadıköy Belediye Meclisi Başkanlık makamına teklifini iletti. Yapılan oylama neticesinde oy birliğiyle teklif kabul edilerek, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu imzasıyla Kadıköy Kaymakamlığı’na iletildi.
Okurlarımız, konuyla ilgili ayrıntılı bilgiyi, 0216 542 50 00/Dahili 1288’den alabilir.

 


ARŞİV