İdealtepe sert kayaya çarptı!

Lider İdealtepe önünde örnek bir mücadele sergileyen Ataşehir Doğuşspor camiası, futbol takımıyla gurur duyuyor.

28 Aralık 2011 - 11:36

Lider İdealtepe önünde örnek bir mücadele sergileyen Ataşehir Doğuşspor camiası, futbol takımıyla gurur duyuyor.

İstanbul Süper Amatör liglerinin 4. Grupta merakla beklenen maçında zor dönemden geçmesine rağmen bunu sahaya yansıtmayan A. Doğuşspor 16. Haftada lider önünde destan yazdı. Futbolcuların kişiliklerini sahaya yansıtarak mücadele ettiği maçtan 4 gol çıktı.
A.Doğuşspor 2-2 İdealtepespor
İstanbul Süper Amatör futbol liglerinde 16. Hafta maçları yapıldı. İlçemizin takımlarından 1. Grupta yer alan Bostancıspor haftayı bay geçti. 4. Grupta mücadele eden A. Doğuşspor ise İdealtepe ile kendi sahasında 2-2 berabere kalarak haftanın en flaş skorlarından birine imza attı. A. Doğuşspor’un aldığı sonuç grubun ilk sıralarını da etkiledi.
İdealtepe’nin A.Doğuşspor ile berabere kalması, liderliği kovalayan Vefa’nın da işine yaradı. Vefa, Zara Ekinli ile oynadığı maçı 2-0 kazanınca İdealtepespor ile olan puan farkının 3’te kalmasını sağladı.
Lider İdealtepe’nin 34, ikinci sıradaki Vefa’nın ise 31 puanı bulunuyor. 9. Sıradaki A.Doğuşspor’un ise aldığı beraberlikle puanı 16’ya yükseldi.
HİLALSPOR KAYNARCA’DA KAYIP
İstanbul 1. Amatör Futbol Ligleri’nde 16. Hafta karşılaşmaları tamamlandı.
14. grupta mücadele eden ekibimiz Hilalspor, galibiyet umuduyla gittiği Kaynarca’dan ağır bir mağlubiyet aldı. 14. Grubun ikinci ve üçüncüsünün karşılaşmasında Hilalspor ikinci sıradaki Kaynarca’dan 4 gol yedi. Karşılaşma boyunca varlık gösteremeyen Hilal Spor golle tanışamadı.
15. grupta mücadele eden ekibimiz Koşuyolu da bu hafta istediği sonucu alamadı ve ikinci sıradaki Alemdağ’a 2-1 yenildi. 
16. grubun lideri A. İdmanyurdu ise tutulmuyor. 37 puanla liderliğini sürdüren ekip bu hafta karşı karşıya geldiği V. Tayfun’a acımadı. Rakibini deplasmanda 4-1 yenen lideri 34 puanla Sultanbeyli takip ediyor.
17. grupta F. Tepe haftayı bay geçerken, geçtiğimiz hafta yenildiği İçerenköy ise Yakacık’ı 1-0 ile geçti. Grupta İçerenköy ile F.Tepe 22 puanla üçüncü ve dördüncü sırayı paylaşıyor.
18. grup ise bölgemiz açısından haftanın heyecanlı maçlarından birine sahne oldu. Taçspor ile Kozyatağı karşı karşıya geldi. Taçspor deplasmanına çıkan Kozyatağı gol düellosu şeklinde geçen maçta rakibini 3-2 yendi.
Aynı grupta 34 puanlı Şile Yıldızı’nın ardından 27 puanla ikinci sırada yer alan Yel değirmeni ise deplasmanda olmasına rağmen grubun güçlü ekiplerinden Pendik Gücü’nü 1-0 yenmeyi başararak liderin ensesinde olduğu mesajını verdi.

ARŞİV