Hayvan Bakım Merkezi'nde şenlik vardı

Geçtiğimiz Pazar günü Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde düzenlenen Bahar Şenliği’nde hayvanseverler, hayvan dostları için biraraya geldi….

05 Nisan 2012 - 13:34

Geçtiğimiz Pazar günü Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde düzenlenen Bahar Şenliği’nde hayvanseverler, hayvan dostları için biraraya geldi….

Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde 1 Nisan Pazar günü Bahara Merhaba Şenliği düzenlendi. Etkinliğe; Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali İhsan Mete, barınakta çalışan veteriner hekimler, veteriner sağlık teknisyenleri, hayvan bakım işçileri, Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyeleri ve 7'den 70'e birçok hayvansever katıldı.
Barınaktan o gün bir adet köpek ve 5 adet kedi sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuşturuldu. Platform Sözcüsü ve yerel hayvan koruma görevlisi Pınar Satıoğlu, “Bahara Merhaba etkinliğimize katılan mamaları, tasmaları, gazeteleri ve en önemlisi sınırsız sevgileriyle gelerek canlarımıza harika bir gün yaşatan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” dedi.
 
HAYVAN MERKEZİ’NİN ZİYARETÇİSİ VARDI
 
Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’ni, CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, ziyaret etti.
Onur’a ziyareti sırasında Kadıköy Belediye Başkan Selami Öztürk, Kadköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali İhsan Mete, Ataşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt eşlik etti. Atölye Çocukevi’nden gelen 50 minik ziyaretçi de barınaktaydı. Ziyaret sırasında ortaya renkli görüntüler çkt.
Merkezdeki uygulamalar hakkında bilgi alan milletvekili Melda Onur, kalıcı bir hayvan barınağı için yer bulunması konusunda yardımcı olacağı sözünü de verdi.

ARŞİV