Feneryolu'nda yıl sonu gösterisi

Feneryolu Gönüllüleri’nin 2012-2013 hizmet döneminde düzenlediği İngilizce kursunu tamamlayan değişik yaşlardaki ilköğretim öğrencileri, İngilizce gösteri yaptı.

20 Haziran 2013 - 13:02
Feneryolu Gönüllüleri’nin 2012-2013 hizmet döneminde düzenlediği İngilizce kursunu tamamlayan değişik yaşlardaki ilköğretim öğrencileri, İngilizce gösteri yaptı. Tüm öğretim yılı boyunca cumartesi günleri gelerek gönüllü İngilizce öğretmeni Necla Tezin ile çalışan öğrenciler “The Lion and The Mouse” (Aslan ve Fare) adlı oyunla arkadaşlığın, sevgi ve barışın güzelliğini gözler önüne serdiler. Heyecan ve coşku içinde gösteriyi izleyen veliler, çocuklarının akıcı bir şekilde İngilizce konuşması ve performansları karşısında gururlandılar. Özgürlük Parkı heykeller bölgesinde yapılan gösteri sonrasında kurs katılım sertifilarını, Necla Tezin ile Feneryolu Gönüllü Başkanı Nihal Ekmekçioğlu’ndan alan öğrenciler, şarkılarla, marşlarla gösteriyi sonlandırırken, izleyiciler ve aileleri de Gençlik marşını ve Onuncu Yıl marşını onlarla birlikte söyleyerek coşkuya katıldılar.
Ailelerin hazırladığı ziyafet sofrası ile piknik yapma ve oyun oynama imkanı da bulan öğrenciler, parkta gönüllerince eğlenerek kutlama yaptılar. 
 
RESİM SERGİSİ AÇTILAR
Ressam Güngör Kondu’nun eğitmenliğinde bir yıl boyunca Feneryolu Gönüllü Evi’nde çalışan resim öğrencileri, Kozzy Kültür Merkezi Sanat Galerisi A Salonu’nda sergi açtı.
3 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’de Feneryolu Gönüllü Başkanı Nihal Ekmekçioğlu tarafından açılan sergide, ressam Güngör Kkondu’ya plaket verildi. Resim öğrencileri de açılışta verilen kokteyl öncesi eğitmenlerine çiçek sunmayı ihmal etmediler. 3-10 Haziran tarihleri arasında devam eden sergide resimler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

ARŞİV