Feneryolu'nda aylık kahvaltılı toplantı

Her ay geleneksel olarak toplanan Feneryolu Gönüllüleri ve sakinleri Selamiçeşme Özgürlük Parkı içindeki Fua Cafe’de biraraya geldi.

07 Ağustos 2012 - 10:56
Her ay geleneksel olarak toplanan Feneryolu Gönüllüleri ve sakinleri Selamiçeşme Özgürlük Parkı içindeki Fua Cafe’de biraraya geldi.
Feneryolu Gönüllü Evi Başkanı Nihal Ekmekçioğlu’nun açılış konuşmasının ardından kahvaltı yapıldı. Kahvaltı sonrası söz alan Demir Döşer, depreme hazırlıklı olmak için deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler ile ilgili detaylı bilgi verdi. Döşer’in konuşmasına büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri, merak ettikleri tüm soruları Döşer’e yöneltti.
Feneryolu Gönüllü Evi Başkanı Nihal Ekmekçioğlu tarafından konuşmacıya, gönüllü yapılan çalışmalara verdiği destekten dolayı Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk adına teşekkür belgesi ve kitap hediye edildi.
Fua Cafe’de Feneryolu Gönüllüleri’nin bir diğer etkinliği de anneler günü kutlamasıydı. Gönüllüler ve mahalle sakinlerinin biraraya geldiği kutlamaya, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Feneryolu Gönüllü Evi Başkanı Nihal Ekmekçioğlu ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından ücretsiz ders veren gönüllü öğretmenlere teşekkür belgesi verildi. Etkinlik, annelere çiçek dağıtımı ile sona erdi.

ARŞİV