Fenerbahçeliler Kadıköy'de miting yaptı

Kadıköy, Fenerbahçe için düzenlenen mitinge de evsahipliği yaptı. Fenerbahçeli taraftarlar, mitingte şike operasyonunu nedeniyle zor günler geçiren kulüplerine destek verdiler.

28 Aralık 2011 - 11:40

Daha önce pek çok mitinge, yürüyüşe sahne olan Kadıköy, bu defa spor ile ilgili bir konuda düzenlenen mitinge ev sahipliği yaptı. Futbolda yaşanan şike ve teşvik iddialarıyla ilgili Fenerbahçe Spor Kulübü’nün içinde bulunduğu durum nedeniyle binlerce Fenerbahçeli taraftar, kulüplerine destek vermek amacıyla Kadıköy Meydanı’nda bir araya geldi.

Kadıköy Meydanı’nda, Eminönü-Karaköy Vapur İskelesi’nin önünde kurulan platform ve oluşturulan alanda gerçekleştirilen “Büyük Fenerbahçe Mitingi”ne ünlü isimler de katılırken, cezaevinde bulunan yöneticilerin mektupları da okundu.
“Büyük Fenerbahçe Mitingi”ne; Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, yöneticiler, Yüksek Divan Kurulu üyeleri,  Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Fenerbahçeli eski futbolcular, sanat ve basın dünyasından birçok isim ile binlerce taraftar katıldı.  
KOCAMAN BİR DUYGU
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, konuşmasında, “Burada olmak gurur verici. Teknik direktör olarak değil, bu ailenin bireyi olarak buradayım” dedi.
Taraftarlar, Aykut Kocaman’a da büyük sevgi gösterilerinde bulundular. Kocaman, “Burada olmak, hep birarada olmak gurur verici. Burada olmak gideceği yere kadar gidiyor. Fenerbahçe’nin teknik direktörü olarak değil, bu ailenin bir bireyi olarak buradayım” ifadelerini kullandı. Kocaman, gazetecilere ise “Bugün çok güzel bir gün. Fenerbahçe’nin gücü 1,5 günde 50 bin kadını ve çocuğu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’na topladı. Fenerbahçe. Bunun için bu ilgi de normal” dedi.
BAŞKAN ÖZTÜRK DE KATILDI
Mitinge sarı-lacivertli ekibin eski teknik direktörü Todor Veselinoviç, efsane futbolcular Can Bartu ve Ogün Altıparmak, Fenerbahçeli eski futbolcular Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Selçuk Yula, Erdi Demir, Semih Yuvakuran, Engin İpekoğlu, Abdülkerim Durmaz, Hasan Özdemir, Nezihi Tosuncuk, “Baba Necdet” lakaplı eski basketbolcu Necdet Ronabar, “Aliço” lakaplı eski basketbolcu Ali Limoncuoğlu’nun yanı sıra sanatçılar İlhan Şeşen, Selçuk Yöntem, yönetmen Murat Şeker, Hakan Ural, Hakan Bilgin, Bedri Baykam, Burak Sergen, Aşkın Tuna, ve Ali Erkazan’ın da katıldığı gözlendi.
Mitinge katılan isimlerden biri olan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de sahneye çıkarak taraftarlara yönelik bir konuşma yaptı.
Sözlerine, “Size cuma günü ziyaret ettiğim Aziz Yıldırım’dan selam getirdim” diyerek başlayan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk şunları söyledi: “Ben bir Kadıköylüyüm, Ben bir Fenerbahçeliyim. Ama her şeyden önce bir yurttaşım. Ve bir yurttaş olarak adalet istiyorum. Hukuka güvenmek iştiyorum. Bu haksızlığın yüce yargı önünde aklanmasını bekliyorum. Sizlerden bir ricam var. 4 Şubat’ta başlayacak olan mahkemede sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’ın savunmasını iyi dinleyin. O zaman her şey daha iyi anlaşılacak” dedi.
 
NOT: FOTOĞRAFLAR: www.fenerbahce.org’ dan alınmıştır.

ARŞİV