Fenerbahçe'de afet bilinci eğitimi

ve Fenerbahçe Mahallesi Gönüllüleri işbirliğiyle okullarda 'Temel Afet Bilinci Eğitimi' verildi

19 Haziran 2015 - 11:56
Kadıköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Fenerbahçe Mahallesi Gönüllüleri işbirliğiyle mahallede bulunan Nurettin Teksan Ortaokulu ve Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlköğretim Okulu’nda Temel Afet Bilinci Eğitimi verildi. Eğitimden, Nurettin Teksan Ortaokulu’nda 610 öğrenci ve 37 öğretmen; Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlköğretim Okulu’nda 420 öğrenci, 21 öğretmen ve 6 personel yararlandı.
Gönüllüler, bu eğitimlerin gerçekleşmesinde katkıları olan Kadıköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şule Sümer, BAK Kadıköy,  Fenerbahçe Muhtarı Serap Alp Bilir, Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlköğretim Okulu Müdürü Halil İbrahim Kolancı ve Nurettin Teksan Ortaokulu Müdürü Murat Aykul’a teşekkür ettiler.


AFET ÇANTASI HAZIRLANDI
Öte yandan Kadıköy Belediyesi, Kentsel Arama Kurtarma Takımı BAK-Kadıköy eğitmenlerinin 2015-2016 öğretim yılı içerisinde öğrenci ve yetişkinlere yönelik olarak vereceği çeşitli afet eğitimlerinde dağıtılmak üzere “Afet Çantası” hazırlattı.
Kalamış Şehit Murat Özyalçın İ.Ö. Okulu öğrencilerine Temel Afet Bilinci Eğitimi veren Bak-Kadıköy, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olmaya katkı sağlamak, afet anında bölgeye dışarıdan yardım gelene kadar insanların yaşamlarını idame ettirmeleri için "Afet Çantası" hediye etti.
 


 

ARŞİV