Emniyetin teşekkür buluşması

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, çalışmalarında daha verimli olabilmesi adına Müdürlüğe katkıda bulunan yardımseverlere teşekkür plaketleri verildi.

01 Kasım 2010 - 13:40

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen yemekli toplantıda; Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, çalışmalarında daha verimli olabilmesi adına Müdürlük bünyesine katılan 52 aracın alımında katkıda bulunan yardımseverlere teşekkür plaketleri verildi.
21 Ekim Perşembe günü akşamı Kalamış Develi Restoran’da düzenlenen Plaket törenine Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan, Kadıköy Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Canbaz, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak’ın yanı sıra emekli vali ve emniyet müdürleri ve Kadıköy’ün ileri gelen işadamları katıldı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü adına ev sahipliğini İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak’ın yaptığı yemekli buluşmada önce İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Geçmişten Günümüze Fotoğraflarla Kadıköy” belgeseli sunuldu. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hakan Boydak yaptığı konuşmada; Kadıköy gibi sosyo-ekonomik ve kültürel açıdan gelişmiş bir kentte görev yapmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, sorumluluklarının da bilincinde olarak kendisi ve çalışma arkadaşlarıyla Kadıköy için en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti. Görev yaşamıyla ilgili bilgi verdikten sonra Kadıköy’ün geçmiş ve günümüzde yaşanan suç oranlarını belirten bilgileri grafiklerle anlatan ve Kadıköy’de suç oranlarının gözle görülür bir şekilde düştüğünü ifade eden Hakan Boydak, Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün verimli çalışmasında kuşkusuz Kadıköy Kaymakamlığı’nın, Kadıköy Belediyesi başta olmak üzere Kadıköylü yöneticilerin ve bilinçli Kadıköy halkının desteğini arkalarında hissettiklerini vurguladı. Kadıköy Kaymakamı Hasan Karahan ise yaptığı konuşmasında İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek, bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü kutladı. Daha sonra Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü araç kadrosuna dâhil edilen araçların alımında katkısı olanlara plaketlerinin verilmesine geçildi. Kadıköy Belediyesi’ne de İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne verdiği desteklerden dolayı plaket sunuldu. Plaketi Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk adına Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak aldı.


ARŞİV