Dr.Kadir Öğüt Seçim Bürosu'nu Kadıköy'de açtı

Aktif siyaset kararı alarak CHP İstanbul Birinci Bölge’den milletvekili adayı olan Kadıköylülerin yakından tanıdığı, İstanbul Diş Hekimler Odası eski Başkanı Dr.Kadir Gökmen Öğüt, seçim bürosunu da...

02 Haziran 2011 - 15:19

Aktif siyaset kararı alarak CHP İstanbul Birinci Bölge’den milletvekili adayı olan Kadıköylülerin yakından tanıdığı, İstanbul Diş Hekimler Odası eski Başkanı Dr.Kadir Gökmen Öğüt, seçim bürosunu da Kadıköy de açtı. Bir dönem CHP Kadıköy İlçe Başkanı olarak da görev yapan Öğüt’ün Hasanpaşa’daki Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına hem siyasetciler, hem de Kadıköylüler yoğun ilgi gösterdi. Seçim çalışmalarına gece-gündüz devam eden Öğüt’ün Seçim İrtibat Bürosu açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Birinci Bölge Milletvekili adayı Gürsel Tekin, eski Bakan Mehmet Moğoltay, Kadıköy Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, CHP İl Genel Meclis üyesi Güven Aydoğmuş, 1. Bölge Milletvekili Adayı İhsan Özkes, CHP Kadıköy İlçe Başkanı Türer Ercan, Kadıköy’ün sevilen simalarından Dr. Rana Beşe ile CHP’li kadınlar , gençler ve çok sayıda Kadıköylü katıldı.
Kadıköy’ün kendisi için farklı bir anlamı olduğunu kaydeden Öğüt, seçim bürosunu da özellikle Kadıköy de açmak istediğini ancak seçim çalışmalarını Birinci Bölgenin tamamında yaptığını kaydetti. Kadıköy İlçe Örgütü ile çok uyumlu bir çalışma ortaya koyduklarını kaydeden Öğüt şunları söyledi: “Seçim Bürosunun açılışına bütün eski ve yeni örgüt arkadaşlarımın katılması beni çok mutlu etti. Çalışmalarımızda Örgütün inanılmaz katkısı var. Vatandaşın büyük bir ilgisi var. Çok umutluyuz. Sadece Kadıköy de değil, diğer ilçelerde de çok olumlu tepkiler alıyoruz. Esnaf ziyaretlerimiz, ev ziyaretlerimiz çok iyi geçiyor. Dernekleri ziyaret ediyoruz. Bütün gün vatandaşla iç içe gece saat 24.00’e kadar çalışıyoruz. Bu ilginin sandığa yansıyacağına da inanıyorum.”

Fotoğraf: Akif GÜZTOKLUSU


 


ARŞİV