Başkan Öztürk, Van Yardım Gönüllüleri'ye buluştu

Van Depremi sırasında Kadıköy Belediyesi’nin yardım kampanyasında Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarında örgütlenerek belediyeye gelen ve günlerce gönüllü olarak...

14 Aralık 2011 - 16:27

Van Depremi sırasında Kadıköy Belediyesi’nin yardım kampanyasında Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım ağlarında örgütlenerek belediyeye gelen ve günlerce gönüllü olarak çalışan Van Deprem Gönüllüleri, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün teşekkür buluşmasında biraraya geldi.

Kadıköy Belediyesi True Blue Tesislerinde, Van Depremi Yardım Gönüllülerine özel bir çay daveti veren Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, hiçbir davete maruz kalmadan kendi istekleriyle belediyeye gelip günlerce çalışan gönüllülere teşekkür etti. Başkan Öztürk şunları söyledi:
“İnsanın manevi olarak tatmin olması kadar gurur verici bir şey yok. Giden yardımların dağıtımından bize dönen yankılar oldu ve onlar bizi son derece mutlu etti. Sizin o paketlemiş olduğunuz sırtınızda taşıdığınız her yardım giden araçlar tarafından depolara indirilmeden, dağıtım yerlerine, köylere, kasabalara kadar direk olarak bizim talimatımızla gitti. Şu anda göndermiş olduğumuz yardımlar depolarda değil tamamen kullanılmakta. İlişkilerimiz devam ediyor bitmedi. Ve buradan mutlulukla duyuruyorum ki sizlerin arkadaşlarınızın yardımları ile devam ediyor. Bu akşam Van depreminden sonra yardımlarda çalışan arkadaşlarımızla biraraya gelmek için toplandık. Bir kez daha hepinize teşekkür ediyorum.”
Başkan Öztürk’ün konuşmasından sonra yardımlar sırasında çekilen filmin videosu izlendi. Gençler duygu dolu anlar yaşadılar. Yardımlarda gençleri yalnız bırakmayan tiyatrocu ve oyuncu Levent Üzümcü ve oyuncu Serkan Balbal da oradaydılar.

ARŞİV