Başkan Öztürk, İntaş Lisesi'ndeydi

Her hafta bir okulu ziyaret ederek, sorunlarını dinleyen ve çözümler arayan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Çarşamba günü İntaş Lisesi’ni ziyaret etti.

19 Ocak 2012 - 11:28

Okul Aile Birliği üyeleri ile Okul yönetiminin kahvaltı davetine katılan Başkan Öztürk’e, Kadıköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Güleser Orhan, Temizlik İşleri Müdürü Hasan Tapan, Fen İşleri Müdürü Murat Aslan ve Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu da eşlik etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar ile Şube Müdürü İhsan Gümüş, Sahrayıcedid Mahalle Muhtarı Seval Özkan, 19 Mayıs Mahalle Muhtarı Engin Arafel ile Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Özdemir’in de katıldığı kahvaltıda, İntaş Lisesi Müdürü Resul Özdemir, okulun en büyük sorunu olan spor salonu probleminin çözülmesini istedi. Okulda en büyük problemin çok amaçlı salon olarak kullanılacak bir spor salonu eksikliği olduğunu vurgulayan Özdemir, öğrencilerin beden derslerini yapamadıklarını, herhangi bir sanatsal aktiviteyi sergilemek için salon bulamadıklarını belirtti. Özdemir, Okul bahçesinde bulunan çadır alanına spor salonu yapılması için Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ten destek istedi.

Başkan Öztürk, öğrencilerin salon ihtiyacını gidermek için konuyu inceleyeceğini ve sponsor bularak salonu yaptıracağı sözünü verdi. Neşeli geçen kahvaltıdan sonra Başkan Öztürk, okul yönetimi ve Okul Aile Birliği üyeleriyle toplu fotoğraf çekildi.

ARŞİV