Bağışçı şirketlere ücretsiz

uluslararası sertifikasyon ve danışmanlık şirketi Happy Place to Work, depremzedelere bağış yapan şirketlere ücretsiz hizmet verecek

04 Nisan 2023 - 14:29

Mutlu İşyeri, Mutlu Çalışan, Mutlu Toplum mottosuyla hareket eden uluslararası sertifikasyon ve danışmanlık şirketi Happy Place to Work, nisan ayı boyunca deprem bölgesi için çalışacak. Bu kapsamda “Deprem Bölgesini Unutmuyoruz!” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında halihazırda kurumlara verilen anket, rapor ve sertifikasyon hizmetleri, deprem bölgesine yapılacak bağışlar karşılığında ücretsiz sunulacak. Happy Place to Work'ten hizmet almak isteyen şirketler, ilgili hizmet tutarını deprem bölgesinde faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşuna bağışladıktan sonra bağış dekontunu göstererek ücretsiz hizmet alabilecekler. 

Kadıköylü gençlerden ilham

Kampanyayı Kadıköy'de bir grup gencin gerçekleştirdiği yardımlaşma hareketinden ilham alarak başlattıklarını belirten Happy Place To Work Türkiye Satış Direktörü Erman Eymen; "Geçtiğimiz günlerde Moda'da bir grup gencin ürettikleri sanat eserlerini bağış karşılığı alabileceğiniz bir sergi gördük. Daha sonra kendimize aynı uygulamayı biz neden yapmıyoruz diye sorduk ve nisan ayı boyunca deprem bölgesi için çalışma kararı aldık. Nisan sonuna kadar bölgeye 2 milyon TL bağış aktarılmasına aracı olmayı hedefliyoruz. Ancak asıl amacımız, başta seçimler olmak üzere farklı konularının deprem gündeminin önüne geçmesini önlemek ve bağışların devamlılığını sağlamak.” dedi.

 

 


ARŞİV