Gönüllülerin Cumhuriyet Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bağdat Caddesi’nde sabah yapılan Resmi Geçit Töreni’ne katılan Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, ellerindeki dövizler ve Atatürk afişleri ile renkli görüntüler oluşturdu

04 Kasım 2022 - 10:20

Kadıköy’de kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine, sayıları 11 bini bulan Kadıköy Belediyesi Mahalle Gönüllüleri de katıldı.

Gönüllüler, bünyesindeki koro şefleri ile birlikte İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı’nı söylediler, okullardaki öğrenciler ve öğretmenler ile birlikte “Andımızı” okudular. Her mahalleden yoğun katılımın olduğu, kırmızı-beyaz tshirt, yelekleri ve bayrakları ile alanda renk cümbüşü oluşturan gönüllüler, tören geçidi sırasında büyük alkış aldı.

Duygulu anların yaşandığı törende Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Daha fazla çalışarak Cumhuriyet’i gelecek nesillere taşıyacağız ” dediler.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri ise “Tüm Kadıköylülerin ve Gönüllülerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, “Gecesini gündüzüne katarak mahallelerde eğitim, kültür sanat, sağlık ve spor gibi alanlarda çalışmalarda bulunan gönüllülerimizin bayramlarını kutluyor, çalışmaları için onlara çok teşekkür ediyoruz. Kadıköy Günüllüleri törenlere renk kattı. Tüm Kadıköylülerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dediler.

Gönüllüler, tören sonrası Özgürlük Parkı’nda Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile çay içip sohbet ettiler.

 


ARŞİV